Feel good infoceuticals

Feel good infoceuticals

NES Health heeft een aantal infoceuticals geproduceerd, waarvoor het maken van een scan en het volgen van het protocol niet noodzakelijkerwijs hoeft te gebeuren.

Het zijn producten die in acute of terugkerende situaties kunnen helpen de problemen op te lossen of klachten te doen verminderen.

Het aantal druppels wordt in een glas water ingenomen.

Deze producten (flesje 20 ml) zijn bij mij te koop voor €17,50 per stuk.


Sleep (Rust – Slaap)

De Infoceutical Slaap kan helpen om het natuurlijke ritme van de hersens op gang te brengen en daarmee een natuurlijke slaap te bevorderen gebruik 3-4x verdeeld over de dag met als laatste inname voor het slapen gaan om zo het biologische ritme te herstellen.


CFI (Cold, Flu, Immunity)

krachtige formule bij opkomende verkoudheden en griep.

Totale ondersteuning van het immuunsysteem.


ESR

Ondersteund het hele lichaam bij het loslaten van emotionele stress.

ook bij spijsverteringsklachten en verminderde opname van voedingstoffen door stress

Kan ook op de plekken van fysieke trauma worden aangebracht.


Peace –Helpt voor innerlijke rust, mentale helderheid en eerlijk naar jezelf toe.

Verbeterd hoofd(denken) en hart)(voelen) verbinding doordat conflicten tussen emoties en logische denken en herinneringen hersteld kunnen worden. 


Polarity PL – corrigeert de energetisch verstoringen die ontstaan door vliegreizen of te veel blootstelling aan elektromagnetisch velden, chronische ziekte en geopatisch stress. Erg geschikt voor voorkoming en herstel bij jetleg


Source (Energie)

Bronenergie is de katalysator van alle chemische en energetische activiteiten in ons lichaam. verhoogd de bronenergie voor fysieke activiteiten Ook goed inzetbaar bij uitputting door chronische aandoeningen, mentale uitputting,stress, verkeerde voeding en slechte ademhaling. ook voor en tijdens sporten of andere fysieke activiteiten die veel energie vragen van ons lichaam.


Rejuv (Vitaliseren, verjongen)

Verjong – Sport Herstel – NES Infoceutical Spier Verjonging

Deze Infoceutical is bedoeld voor kortdurend gebruik om het herstel van verstuikingen en spierletsel te versnellen en minder pijnvol te maken. Na inspanning en actie ter voorkoming of verlichting van spierpijn.


EMF

Helpt het HBF te herstellen die negatief reageert op elektromagnetische frequentie en elektro- smogbehandeling van het elektromagnetische veld (EMF)

Er zijn veel bronnen van straling uit elektromagnetische velden (EMF’s) en deze kunnen en zullen bij vele mensen invloed hebben op het Human Body Field (HBF).


Chill:

De Chill is ontwikkeld om kalmerend op de geest te werken en de hersencortex te ondersteunen in het verwerken van achterstand van emotionele of zintuiglijke gegevens, veroorzaakt door overbelasting en emotionele lussen.

De chill is bijzonder nuttig  voor het emotioneel 'overleven' en communiceert met de gewenste mentale kwaliteiten: innerlijke vrede, geluk, openheid, vermogen om problemen op te lossen, ontspanning na overwerk en emotionele stress veroorzaakt door misbruik van het wezenlijke.

Inname 's avonds, kan nuttig zijn bij slapeloosheid door te veel piekeren.

Voor mensen die zeer emotioneel geladen zijn, kunnen hogere doseringen nodig zijn.

Een bijeffect van de chill kan zijn dat er ideeën en problemen aan de oppervlakte komen doordat de persoon problemen van emotionele aard begint op te lossen.

De chill werkt niet verdovend en kan daarom op ieder moment van de dag worden ingenomen als kalmerend middel.


Copyright © All Rights Reserved